Wie is Geld Coach

Mijn naam is Ingmar en samen met mijn vriendin woon ik in de Hoeksche Waard. Ons huis ligt zo'n beetje in het weiland, waar we heerlijk tot rust kunnen komen. Wij hebben bewust voor deze rustige omgeving gekozen, omdat we hierdoor onthaasten van de dagelijkse hectiek. Ook voldoet onze woonomgeving aan de eisen die wij aan een vakantie zouden stellen: rustige omgeving en in de natuur.

Alvorens we ons huis in december 2018 kochten, hebben we een financieel plan opgesteld. Wij houden er namelijk niet van om een lening te hebben en daarom willen we onze hypotheek in 20 jaar aflossen. Daarnaast willen we meer uit ons geld halen, zodat we over 20 jaar minder hoeven te werken. Dat vermogen bouwen we op door middel van het investeren op de beurs in wereldwijde aandelen en Europese obligaties.

Het is overigens niet zo dat we iedere dag droog brood eten en dat we de kachel nooit aan doen. Een goed leven nu EN later staan bij ons hoog in het vaandel. En we vergeten vooral het leven NU niet. We zetten dus gewoon geld opzij om op vakantie te kunnen en zitten er (ook in winter) warmpjes bij.

Waarom een blog?

Bezig zijn met geld zit er al van jongs af aan in. De bijnaam Dagobert Duck was zo gek nog niet. Het geld dat ik kreeg en later verdiende gaf ik alleen aan dingen uit die ik echt wilde hebben. Dat doe ik nu nog steeds en ik probeer dan ook zo slim mogelijk met geld om te gaan. Op welke manier kan je het meeste uit je geld halen? Je kan het immers maar een keer uitgeven.

Op welke manier ik met geld om ga en wat je allemaal met geld kan doen, wil ik met jullie delen. Mijn motto is dan ook: Iedereen goed met geld. Eigenlijk kan je alle onderwerpen, die met geld te maken hebben, op mijn website verwachten. Van investeren tot bezuinigen en van minder werken tot meer geld verdienen en nog veel meer dan dat.

Geld Coach