Geld Coach

Mijn naam is Ingmar en ben sinds 2019 woonachtig in de Hoeksche Waard. Daar leef ik samen met mijn vrouw en kind.

Alvorens we ons huis in december 2018 kochten, hebben we een financieel plan opgesteld. Wij houden er namelijk niet van om een lening te hebben en daarom willen we onze hypotheek in 20 jaar aflossen. Daarnaast willen we meer uit ons geld halen, zodat we over 20 jaar minder hoeven te werken. Dat vermogen bouwen we op door middel van het investeren op de beurs in wereldwijde aandelen en Europese obligaties.

Het is overigens niet zo dat we iedere dag droog brood eten en dat we de kachel nooit aan doen. Een goed leven nu EN later staan bij ons hoog in het vaandel. Een betere financiƫle toekomst begint vandaag de dag.

Geld Coach
Geld Coach

Mijn verhaal

Als kind had ik al een fascinatie voor geld. Nu vele jaren later is dat niet anders. Mijn ouders gaven mij vroeger Dagobert Duck als bijnaam; altijd op om zo slim mogelijk met geld om te gaan. Op welke manier kan je het meeste uit je geld halen? Je kan het immers maar een keer uitgeven.

Al snel ben ik mezelf gaan verdiepen in de verschillende aspecten die gerelateerd zijn aan geld. Beleggen, sparen, besparen en noem zo maar op. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen, zodat ook jij een financieel gezond leven kan leiden. Jij bepaalt hoe dat leven eruit ziet. Mijn motto is: Iedereen goed met geld.

MAAK JE KEUZE

Beeld je eens in hoe je leven er over 5 jaar uit ziet als je niets veranderd.

Welk gevoel roept dit beeld bij je op?

Is dat een vervelend gevoel?

Je kan dat beeld en gevoel veranderen. Ik kan je helpen om te komen waar jij naar toe wilt.

Geld Coach

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Je wordt op de hoogte gehouden wanneer een nieuw artikel is geplaatst.
Ook tips en aanbiedingen ontvang je per mail.

Loading